Nejnovější recenze ze sekce E-book elektronické knihy
Vtipné
Čekám na další díly
Ja som sa o tejto knihe dozvedel vďaka vydaniu veľmi úspešnej hry Black Myth: Wukong, ktorá je práve ňou inšpirovaná. Dozvedel som sa vďaka nej o pozadí príbehu hry a pomohlo by to viacej sa vžiť úlohy hlavnej postavy hry. Odmysliac si hru, som veľmi rád že mi kniha takýmto zábavným a ľahko čitateľným príbehom priblížila čínsku kultú.
Mám knihu tištěnou s podpisem paní spisovatelky. Hodlám si zakoupit i e-knihu ale zatím se mi to nedaří.
Je mi posílán jakýsi kód, jež bohužel nepřijde.
Budu se pokoušet a doufat v úspěšné zakoupení. Mám e-knih více. U nich koupě proběhla bez problémů. Nebyl vyžadován kód. (zloděj kreditkarty si nebude kupovat e-knihu)
Josef Kouba.
OK
strhující čtení
- Výborná detektivka...doporučuji !
Právě čtu ,…….
- Výborná detektivka...doporučuji..
- Zajímavý romantický příběh z historie.
Historický romantický román pro ženy.
Opakovaně kritizují laxní přístup vydavatele k českému překladu.
Vždy mne rozhodí, když při čtení hledám správný slovosled či opravují v duchu hrubky nebo překlepy.
- Mám ráda romantické příběhy z historie.
Příjemné romantické a uklidňující čtení pro ženy.
Mám vážné výhrady k vydavatelům romantických knih, kteří nevěnují dostatečnou pozornost kvalitě překladu do češtiny.
- Romantické pročtení pro ženy je pohodové a uklidňující.
- Překlepy.
Ráda nakupují romantické knihy pro ženy i když si dobře uvědomuji že se jedná po pohádky pro dospělé. Vadí mi špatná práce vydavatelů těchto knih - časté překlepy, stavba vět i hrubé chyby. Cena v mnoha případech je v přímém protikladů ke kvalitě českého překladu.
Super kniha, kterou mi doporučil můj přednášející na psychologii.
- Digitální obsah
Nenáročné sci-fi. Napínavý děj. Dobře se čte.
Autorka se stala mou oblíbenou.
Moje první setkání s autorkou, určitě ne poslední
Dobrá detektivka.
- Zajímavé
- rychle cteni diky jazyku
- :D
Zobrazuji 121 - 140 ze 500 recenzí « Předchozí 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Další »